5.1.2018. 17:01
0
Policija uhapsila 40-godišnjeg D.P. kod kojeg je pronađen heroin
Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su u nastavku akcije, koja je u proteklom periodu provođena na području Hercegovačko-neretvanskog kantona, u četvrtak na području grada Mostara lišili slobode još jednu osobu incijala D. P. (1978.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo - nedozvoljenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ranije je u sklopu iste akcije, a na osnovu međunarodne potjernice, pronađena i slobode lišena osoba inicijala V. S. (1984.).

Prilikom lišenja slobode kod D. P. je pronađeno oko 120 grama droge „heroin“ od koje je dio bio pripremljen za dalju distribuciju.

Osoba lišena slobode je nakon kriminalističke obrade, uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas sprovedena u Kantonalno tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona, te predana na dalje postupanje dežurnom tužiocu, saopćeno je iz FUP-a.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.