8.1.2018. 9:55
0
Sanski Most: Uhapšen vozač autobusa koji je sinoć usmrtio biciklistu
Policija u Sanskom Mostu uhapsila je vozača autobusa "Centrotrans Eurolinesa" inicijala M.B., koji je sinoć u ovom krajiškom gradu usmrtio biciklistu Denisa Krivića (50). Ovu informaciju potvrdila nam je portparol MUP-a USK Snežana Galić.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 20.30 sati na Mašinskom mostu. Vozač autobusa kretao se prema centru grada kada je na raskrsnici naletio na biciklistu Krivića, koji je usljed zadobivenih povreda preminuo na licu mjesta.

- Danas će biti obavljen vanredni tehnički pregled autobusa, a naložena je i obdukcija tijela preminulog, nakon čega će biti odlučeno o daljnjim mjerama koje će biti preduzete protiv vozača - kazala nam je Galić.

Uviđaj su kasno sinoć obavili pripadnici Policijske stanice Sanski Most, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.