9.2.2018. 8:36
2
Pucnjava u Sarajevu nakon koje su uhapšene četiri osobe: Braća Edis i Haris Banda se obračunali sa Suljom Planjom, a onda ranili Marija Tomasa
FOTO: Dnevni Avaz
Jučer je došlo do pucnjave u sarajevskoj ulici Sutjeska, piše Dnevni Avaz.

Prema pisanju Avaza, braća Haris i Edis Banda, koji su odranije poznati policiji po činjenju raznih krivičnih djela, došli su oko 17:00 sati u ovu ulicu da bi se obračunali sa Suljom Planjom, zvani Domac, jer su odranije imali neraščišćenih računa.

Tu se našao Planjin prijatelj Mario Tomas, koji se umiješao u svađu. Jedan od braće Banda tokom tuče potegao je pištolj i ranio Tomasa u nogu. 

Uhapšene su četiri osobe nakon ove pucnjave.  Uhapšeni su braća Edis i Haris Banda zbog izazivanje opće opasnosti i nanošenja lakših tjelesnih povreda.

Sinoć oko 22:20 sati slobode su lišena još dva muškarca, 37-godišnji J. H. i 41-godišnji S. P., koji se također dovode u vezu s ovim slučajem.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.