6.3.2018. 8:41
0
U jezeru Perućac pronađeno tijelo Milivoja Radulovića
Tijelo 53-godišnjeg Milivoja Radulovića iz Višegrada pronađeno je u jezeru Perućac na području Srebrenice, skoro dva mjeseca od nestanka.
Portparol Policijske uprave Foča Svetlana Govedarica rekla je Srni da je jučer u Srebrenici izvršena obdukcija tijela i da je Milivoja prepoznao njegov brat Branivoje Radulović.

- Smrt je nastupila utapanjem, a tijelo je prebačeno u Bijeljinu - dodala je Govedarica.

Potraga za Milivojem Radulovićem trajala je od 16. januara kada je posljednji put viđen u kolektivnom centru Nezuci u Višegradu, gdje je stanovao.

Pripadnici policije RS, civilne zaštite i građani Višegrada danima su pretraživali korito i obale Drine bez rezultata, a tijelo je pronađeno nedaleko od brane u jezeru Perućac.

Radulović će biti sahranjen danas na groblju u rodnom Prnjavoru u 13.00 sati.

(Srna/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.