11.3.2018. 8:14
0
Teška saobraćajna nesreća u Livnu: Tri osobe smrtno stradale, jedna prebačena u bolnicu
Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na magistralnom putu Livno-Šujica, an prevoju Borova Glava, u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna teško povrijeđena.

Kako je objavio MUP Livanjskog kantona, udes se desio sinoć u 20:10 sati na vozilima je pričinjena veća materijlan šteta.

Uviđaj na licu mjestu obavili su pripadnici PU Livno, MUP-a K 10 i Kantonalni tužilac K 10.

U nesreći su smrtno stradale osobe inicijala A. T. (1994.) rođen u Tomislavgradu, koji je bio za upravljačem automobila marke BMW. 

U drugom automobilu marke Polo, smrtno su stradali M.M (1989) rođen u Bugojnu i M. D. (1982.) . U istom vozilo teške povrede zadobio je suvozač, koji je zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu na daljnjem liječenju. 

Tijela smrtno stradalih prevezena su u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.  

Istraga o ovom slučaju je u toku, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.