25.3.2018. 18:15
0
Sutra se nastavlja potraga za 13-godišnjim dječakom koji je upao u Unu nakon prevrtanja čamca
Potraga za trinaestogodišnjim dječakom iz Novog Grada, koji je upao u vodu nakon prevrtanja čamca na rijeci Uni, biće nastavljena sutra, potvrdio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad Nikola Rađenović.

Od jutros je više od 50 pripadnika spasilačkih službi raspoređenih u tri grupe obavilo opsežnu potragu korita rijeke Une od Novog Grada do Kostajnice. 

U akciju su bili uključeni pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Republike Srpske, vatrogasnih jedinica iz Novog Grada i Prijedora i Hrvatske gorske službe spasavanja. 

Potragu koja je počela juče otežava visok vodostaj. 

Sa maloljetnim dječakom u čamcu na Uni bile su dvije muške osobe koje su uspjele doplivati do obale. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.