26.3.2018. 20:09
0
Iz MUP-a RS-a poručuju: Nećak direktora policije Darka Ćuluma nije imao fizički sukob sa Davidom Dragičevićem
Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske saopštilo je da nisu istiniti navodi na određenim portalima i društvenim mrežama da je nećak direktora Policije Darka Ćuluma jedno od lica sa kojima je David Dragičević iz Banjaluke čije je tijelo pronađeno u Vrbasu imao fizički sukob u noći kada je nestao.

U saopštenju MUP-a navodi se da je na osnovu sprovedene istrage utvrđen identitet tri lica sa kojima je Dragičević imao fizički sukob u noći u kojoj je nestao, te da među njima nije bilo srodnika direktora Policije Darka Ćuluma, niti bilo kojeg funkcionera MUP-a. 

"Radi objektivnog informisanja javnosti, MUP demantuje neistinite navode", navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji s ciljem otklanjanja svih eventualnih sumnji u vezi sa ovim slučajem. 

Tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjaluci. 

Za mladićem su, uz policiju, tragali njegovi članovi porodice i brojni sugrađani.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.