29.3.2018. 10:35
0
Policija objavila imena šest uhapšenih osoba u Banjaluci
Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka danas je Policijska uprava Banjaluka dostavila izvještaj protiv šest osumnjičenih osoba.

Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, dana 29.03.2018.godine, od strane Policijske uprave Banja Luka dostavljen je izvještaj protiv šest (6) osumnjičenih osoba i to Luke Stojanovića rođen 1998.godine iz Banja Luke, Filipa Simića, rođen 1998.godine iz Banja Luke, Srđana Damjanovića, rođen 1997.godine iz Laktaša, Dragana Zrnića, rođen 1996.godine iz Banja Luke, Dejana Gajića, rođen 1990.godine iz Banja Luke i Stefana Sladojevića, rođen 1994.godine iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 207. stav 3. u vezi sa stavom 2. i 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

"Osumnjičene osobe su uhapšene u okviru petomjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, i Policijske uprave Banja Luka.

"U vremenskom periodu od početka 2017.godine do 28.03.2018. godine, osumnjičene osobe su vršile nabavku i preprodaju opojnih droga marihuana, spid i ekstazi korisnicima na području Grada Banja Luka i Opštine Laktaši. Osumnjičene osobe su sprovedene radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Nakon ispitivanja osumnjičenih osoba u nastavku postupka istrage tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obavještena, prenosi N1.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.