20.4.2018. 21:25
1
Osim Vesne Švancer, u sklopu akcije "Globus" danas uhapšen i Said Kapetančić
FOTO: Zenica blog
U akciji ''Globus'', koju su danas na području Tuzle i Gračanice proveli pripadnici Federalne uprave policije, uhapšene su dvije osobe.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, policija je uhapsila potpredsjednicu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Vesnu Švancer, te Saida Kapetančića.

Švancer se sumnjiči za produženo krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja, a Kapetančić za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja, piše Avaz.

Iz FUP-a je saopćeno da su prilikom hapšenja i pretresa navedenih osoba izuzeti predmeti koji se dovode u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.