30.4.2018. 15:30
0
Teška nesreća iznad Kreševa: Smrtno stradala jedna osoba, dvoje povrijeđeno
U saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju desila na putu koji iz Kreševa vodi prema Tarčinu smrtno je stradala osoba D. E. iz Tarčina, dok su dvije osobe povrijeđene. Do nesreće je došlo kad se vozilo, pod još nerazjašnjenim okolnostima, survalo u provaliju na vidikovcu Ljubilo, općina Kreševo.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, automobil je završio u samom dnu ove padine, a prevrtao se kroz granje i stijene više od 100 metara. U ovoj nesreći osoba D. E. iz Tarčina na mjestu je poginula, dok su saputnici prošli s lakšim i težim tjelesnim povredama. Nepristupačan teren otežavao je obavljanje uviđaja, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.