2.5.2018. 18:00
0
Mostar: Pas lutalica ugrizao petogodišnju djevojčicu
Petogodišnju djevojčicu u Fejićevoj ulici u Mostaru je utorak ugrizao pas lutalica, tvrdi čitateljica portala Bljesak.info.

Kako tvrdi čitateljica napad psa lutalice na djevojčicu se dogodio utorak u popodnevnim satima.

”Djevojčica je završila u Hitnoj, pa je onda prevezena u Centar za hitan kirurški prijem bolnice ‘dr.Safet Mujić’.

Htjela bih da upozorim građane da se pripaze. Policija je intervenirala”, rekla je čitateljica za “Bljesak“.

Podsjećamo, napad lutalice zabilježen je u februaru ove godine. Tada je pas lutalica ugrizao devetogodišnjeg dječaka u mostarskom naselju Zalik. Prema podacima iz specijalističkog nalaza kojeg nam je tada ustupio čitatelj, pas je ugrizao dječaka za lijevu nadlakticu na kojoj su nastale dvije ekskorijacije odnosno ogrebotine u dužini cca tri centimetra. Sve ovo trebalo bi postati prošlost kad Mostar dobije azil za napuštene životinje. Radovi na azilu su počeli i trebali bi biti gotovi do ljeta.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.