7.5.2018. 12:43
0
Još uvijek nije pronađen 21-godišnji Amar Ramić iz Tuzle koji je nestao prije pet dana
Mladić Amar Ramić (21) iz Tuzle, koji je nestao u srijedu 2. maja, još nije pronađen. Sužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa drugim agencijama tragaju za mladićem i za sada nema nikakvih informacija, potvrdio je Feni portparol MUP-a TK-a Izudin Šarić.

On je naglasio kako će potraga za Ramićem biti nastavljena i ukoliko se bude došlo do bilo kakvih saznanja javnost će biti blagovremeno obaviještena. Šarić je potvrdio da je nestanak Amara Ramića prijavio njegov otac.

Njegov nestanak prijavljen je Policijskoj stanici Istok-Policijske uprave Tuzla, u četvrtak 3. maja oko 20.00 sati. Shodno tome, obavljeni su razgovori sa kontakt osobama i roditeljima u vezi prikupljanja novih informacija.

Obavljen je dogovor, te izvršen raspored po zonama i grupama, tako da su formirane četiri grupe, te su određeni pravci pretrage: Kalesija, Sapna, Teočak. Kladanj, Banovići, Lukavac, Gračanica, Srebrenik, Čelić. Također, poljepljeni su informativni plakati u: Kalesiji, Zvorniku, Čeliću, Tuzli, Srebreniku, Ormanica-Hrgovi-prema Gradačcu, Šibošnici, Rahiću, Brčkom, Ugljeviku, Bijeljini, Zavidovićima i Žepču. Dosadašnja potraga nije dala rezultata.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.