14.5.2018. 21:02
0
Još jedna nesreća sa smrtnim ishodom: Poginula djevojka iz Šipova, vozilom sletjela u Plivu
Djevojka Z. T. (1995) iz Šipova poginula je u teškoj saobraćanoj nesreći, koja se dogodila danas u mjestu Stupno, na regionalnom putu Jezero –Šipovo.

Ova djevojka je oko 16.15 sati, upravljajući automobilom "peugeot 106", sletjela u korito rijeke Plive, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Saputnica u vozilu bila je M. B. (1997), također iz Šipova.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Siniša Vranješ, zajedno s pripadnicima policije iz Šipova.

Po nalogu tužioca bit će obavljena obdukcija tijela nastradale, kao i istražne radnje na utvrđivanju okolnosti nesreće.

Danas se i u naselju Osjek, na području Ilidže u Sarajevu u poslijepodnevnim satima desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

(FENA)

Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.