6.6.2018. 12:05
0
Osumnjičeni za ubistvo Siniše Miličevića zvanog Tigar uskoro na slobodi
FOTO: n1
Dva muškarca, koja su uhapšena zbog sumnje da su kao dio grupe učestvovala u teškom ubistvu tridesetdevetogodišnjaka čiji su inicijali S.M, 31. maja u Istočnom Sarajevu, bit će puštena da se brane sa slobode, potvrdila je portparolka Republičkog tužilaštva Dragica Tojagić

Uhapšeni S.D. /45/ iz Sarajeva i A.K. /39/ iz Livna, nastanjen u Sarajevu, sinoć su predati u nadležnost Republičkog tužilaštva.

Oni su uhapšeni zbog osnovane sumnje da su iz vatrenog oružja teško povrijedili Sinišu Miličevića u Dabrobosanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, koji je nedugo potom preminuo u Bolnicu Istočno Sarajevo.

Siniša Miličević zvani Tigar bio je vlasnik ugostiteljskog objekta "Rodeo" u Istočnom Novom Sarajevu.


(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.