22.6.2018. 14:38
0
Tijelo muškarca pronađeno u minskom polju, u toku deminiranje terena
Tijelo muškarca pronađeno je u minskom polju u mjestu Ustiprača, potvrđeno je iz Policijske uprave Foča.

Tijelo su jutros u 8.15 sati, prilikom obilaska terena, pored vozila parkiranog između magistralnog puta i korita rijeke Drine uočili pripadnici vatrogasne službe koji su o tome obavijestili policiju, saopćila je Svetlana Govedarica, portparol PU Foča.

- Na mjesto događaja je izašao deminerski tim da bi deminirao teren da bi se moglo doći do tijela, a nakon čega slijedi uviđaj koji će obaviti pripadnici PU Novo Goražde, pod nadzorom okružnog tužioca koji je, također, već na terenu - rekla je Govedarica.

Utvrđeno je da se radi o Č. B. (60) iz Goražda, čiji je nestanak prijavljen jučer u PS Novo Goražde, ali se, s obzirom na to da nije moguće prići tijelu, ne može još govoriti o čemu je tačno riječ.

- Nakon što tijelo bude izvučeno, bit će obavljena obdukcija, koja je zakazana za nedjelju, nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti - kazala nam je Govedarica, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.