12.7.2018. 11:37
0
Eksplozija na Ilidži: Bacio bombu na Otesu
U ilidžanskom naselju Otes, sinoć oko 20.40 sati odjeknula je jaka eksplozija, koja je uznemirila građane u tom naselju.
Kako je potvrđeno iz MUP-a KS, nakon prijave događaja, policija je izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđeno da je tada još nepoznata osoba aktivirala nepoznatu eksplozivnu napravu u ulici Cap Anamur.

U eksploziji nije bilo povrijeđenih, dok je na kući vlasništvo žene A. Č. došlo do oštećenja na fasadi, piše Faktor.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, pripadnici Pete PU Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo došli su do saznanja da se u vezi sa ovim krivičnim djelom može dovesti M. P., rođen 1981.godine, nastanjen u Istočnom Sarajevu.

Njega su pruipadnici PU Istočno Sarajevo pronašli i uhapsili 20 minuta nakon ponoći, nakon čega su ga predali policiji MUP-a KS.

On je trnutno na kriminalističkoj obradi u MUP-u Kantona Sarajevo, a o svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac.

Sarajevska policija na mjestu eksplozije obavila je uviđaj, te nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela, piše Faktor.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.