13.7.2018. 12:00
12
Snimak nesreće u kojoj su poginule tri djevojke
U stravičnoj nesreći koja se dogodila na Sarajevskoj zaobilaznici poginule su tri djevojke, a vozaču koji je upravljao vozilom BMW jučer je određen jednomjesečni pritvor.

Sada se na internetu pojavio video koji prikazuje stravični trenutak kada je vozilo udarilo u metalni stub.

U stravičnoj nesreći koju je izazvao Ejubović poginule su 17-godišnja Lejla Oruč, 16-godišnja Nađa Neradin i 18-godišnja Ajla Ibrica. Ajla Oruč, sestra nastradale Lejle, koja se također nalazila u BMW X5, još uvijek se nalazi u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS)

Podsjećamo, automobilom je upravljao Almir Ejubović koji je vozio neregistrirano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55. 

(Alen Avdić)

12
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.