13.7.2018. 13:56
0
Ajla Oruč, sestra poginule Lejle, probudila se iz kome
Ajla Oruč, sestra 17-godišnje Lejle, koja je izgubila život nakon stravične saobraćajne nesreće na autoputu A-1 u Butilama kod Sarajeva, probudila se iz kome. Ovu informaciju potvrdio nam je Ajlin otac Vahidin Oruč.

Almir Ejubović (20), koji je osumnjičen da se BMW-om X5 29. juna velikom brzinom zakucao u metalni stub, gdje su poginule tri djevojke Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17), pritvoren je.

Iz smrskanog vozila koje se skoro prepolovilo tijela Ibrice i Neradin, koje su na mjestu poginule, izvukli su vatrogasci koji su morali rezati lim. 

Lejla Oruč, koja je još davala znake života, prevezena je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je, nažalost, iste noći podlegla povredama prilikom ukazivanja ljekarske pomoći, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.