20.7.2018. 13:39
0
Kraljica džeparoša uhapšena u Laktašima
Sabaheta Džindo (59) iz Sarajeva, poznata i kao kraljica džeparoša, uhapšena je u Laktašima, zbog sumnje da je u tamošnjem butiku ukrala torbu, a zatim, s ciljem da taj plijen zadrži, napala vlasnicu tog butika.

Hapšenje je uslijedilo nakon što je lokalnoj Policijskoj stanici prijavljen ovaj napad. Famoznu Sarajku, koja je do sada hapšena niz puta, terete za razbojničku krađu i tjelesnu povredu.

"Osumnjičena je da je u butiku u Karađorđevoj ulici u Laktašima, u namjeri da zadrži ukradenu torbu, fizički napala vlasnicu", rekao je sagovornik "Nezavisnih".

Sabaheta Džindo je sarajevskoj policiji, ali i šire, poznata po brojnim krađama, pišu Nezavisne novine.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.