21.7.2018. 20:10
0
Trudnica se na Manjači autom zakucala u banderu, povrijeđeno dvogodišnje dijete
Dvogodišnje dijete teško je povrijeđeno danas prilikom slijetanja automobila sa regionalnog puta Banjaluka-Čađavica u mjestu Kola, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Vozilom "škoda oktavija", u kojem je bilo dvogodišnje dijete, upravljala je dvadesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali J.B. iz Banjaluke.

Povrijeđeno dijete prevezeno je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilom je upravljala trudica koja je zajedno sa povrijeđenom djevojčicom prevezena u Univerzitetski klinički centar.
 

Škoda oktavija, za čijim volanom je bila trudnica, sletila je danas u 13.55 časova puta i udarila u banderu u mjestu Kola na Manjači, na putu Banjaluka - Čađavica.

 Novinarka "Nezavisnih" sa mjesta događaja javlja da su i ta žena i dvogodišnje dijete, koje je s njom bilo u vozilu, prevezeni na ukazivanje ljekarske pomoći u Banjaluku. Saobraćaj je, za vrijeme uviđaja, bio obustavljen. Uzrok nezgode za sada nije poznat. "Udar auta u banderu je bio jak, o čemu svjedoče velika oštećenja na škodi. Nadam se da će trudnica i dijete biti dobro", rekao je za "Nezavisne" jedan mještanin.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.