23.7.2018. 14:45
0
Mladić iz Domaljevca prijavio da je silovan
Dvadesetogodišnjak iz Domaljevca prijavio je policiji u Orašju 20. jula da su ga silovale njemu poznate osobe, potvrđeno je iz policije iz Orašja.

Prijavu su u 10.35 sati zaprimili pripadnici Policijske stanice Orašje te je odmah obaviješten dežurni istražitelj Sektora kriminalističke policije MUP-a, koji je poduzeo zakonom predviđene mjere, navode iz policije, prenosi Avaz.ba.
 
Dežurna tužiteljica navela je da se navodno silovanje dogodilo u jednoj porodičnoj kući na području Orašja, ali da zbog specifičnosti krivičnog djela te interesa istrage ne smije otkrivati više detalja dok se ne potvrde navodi prijave i prikupi određen broj materijalnih dokaza. 

U toku su vještačenja kako bi se prikupili dokazi, nakon čega će tužiteljica odlučiti o daljnjim koracima.
(Lejla Trle) 

 
Domaljevac
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.