27.7.2018. 19:01
0
Nemila kod Zenice: Klanjana dženaza malenom lavu Arslanu Kulačiću
Na mjesnom mezarju Dubovica, u Nemili kod Zenice, danas je klanjana dženaza i obavljen ukop malenog Arslana Kulačića, dječaka heroja koji se od rođena borio sa tumorom na mozgu.

Brojni članovi porodice, komšije i prijatelji porodice Kulačić, vidno ožalošćeni, ispratili su malenog dječaka na vječni put, prenosi Avaz.ba.

 
Podsjetimo, mali lav izgubio je bitku sa životom 24. jula u Turskoj. U borbu za život malog Arslana uključili su se brojni građani, sve kako bi pomogli ovom malom lavu.

Nakon brojnih operacionih zahvata na mozgu u Istanbulu srce malog Arslana nije izdržalo.


Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.