30.7.2018. 20:35
0
Muškarac kod Goražda izvršio samoubistvo hicem iz lovačke puške
U prizemlju kuće u mjestu Jezero kod Goražda samoubistvo je izvršio Ifet R. (47), a prema informacijama iz Tužilaštva BPK Goražde, nema indicija na osnovu kojih bi bila naložena daljnja istraga.

Samoubistvo se dogodilo jutros oko 4 sata, a uviđaj su, pod nadzorom glavnog kantonalnog tužioca Mirsada Bilajca, obavili pripadnici MUP-a BPK Goražde. 

- Samoubistvo je izvršeno lovačkom puškom koja je pronađena na licu mjesta. Na osnovu položaja tijela, tragova barutnih čestica na rani iznad srca, koji ukazuju na blizinu cijevi prilikom ispaljenja sačme, te nakon informativnih razgovora sa svjedocima i pronalaska oproštajnog pisma, Tužilaštvo neće narediti obdukciju, niti otvarati istragu. Svi dokazi ukazuju na samoubistvo čiji uzrok su, najvjerovatnije, porodični problemi – kazao  je Bilajac, piše Avaz.ba. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.