31.7.2018. 8:23
0
Mostar: Motorista u životnoj opasnosti nakon sudara sa Citroenom i kombijem
Kako se neslužbeno doznaje motorist je, nakon što je udario u vozilo Citroen C4, podletio pod kombi.

Vozač motora zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila u Mostaru.

Kako neslužbeno doznaje “Bljesak“, motorist je, nakon što je udario u vozilo Citroen C4, podletio pod kombi. Citroen i motocikl Suzuku su se kretali iz smjera grada prema jugu, te je u jednom trenutku motor udario u zadnji lijevi točak Citroena, a potom se odbio na drugu stranu magistralne ceste M-17 i udario u kombi vozilo.

Na mjestu nesreće su bili službenici Policijske uprave Mostar, kao i osoblje Hitne pomoći. Promet se do okončanja očevida iz smjera sjevera prema jugu odvijao obilazno, u neposrednoj blizini mjesta nesreće.

Dežurna tužiteljica je za “Bljesak” kazala kako je teško povrijeđeni mladić 1994. godište, te da je s područja općine Prozor.

“Sva tri motorna vozila će biti izuzeta u krug Policijske uprave Mostar, te će narednih dana biti urađeno vještačenje tehničke ispravnosti svih izuzetih vozila. U ovoj nesreći je 24-godišnjak zadobio teške tjelesne povrede, te se doktori bore za njegov život”, rekla je tužiteljica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.