2.8.2018. 9:51
0
Saša Panić vozeći Fiat, udario pješaka: Na mjestu nesreće poginuo 32-godišnji Dejan Kršić
FOTO: FENA / Arhiv
Pješak Dejan Kršić (1986.) iz mjesta Zabrđe, kod Kotor Varoš, poginuo je protekle noći u saobraćanoj nesreći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka- Kotor Varoš.

Kršića je udarilo vozilo marke „fiat“, kojim je upravljao Saša Panić (1971.) iz Kotor Varoši, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće je obavila je dežurna tužiteljka Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Zorica Baroš, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš.

Tužiteljka je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.