10.8.2018. 11:56
0
Uhapšen 59-godišnjak koji je u BBI centru pretukao muškarca
Sarajevska policija uhapsila je jučer 59-godišnjeg Šabana V. sa područja Ilidže zbog tuče u BBI centru u Sarajevu prilikom koje je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede, saznaje Faktor.
Incident se dogodio 1. augusta oko 16 sati, a policiji je prijavljeno da su u sukobu učestvovale tri osobe, od kojih je jedna povrijeđena.

Povrijeđeni muškarac zbrinut je u KCUS-u, gdje je bio zadržan na liječenju, da bi po izlasku iz bolnice prijavio slučaj, prenosi Faktor.

Kako nezvanično saznajemo, policija je osumnjičenog identifikovala na osnovu automobila koji je koristio, a radi se o vozilu "dacia" u vlasništvu jedne sarajevske rent-a-car agencije.  

- Dana 9.8.2018. godine u 10 sati policijski službenici Druge PU su, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodnom periodu počinio krivična nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda, lišili slobode lice Š. V. rođen 1959. godine iz Ilidže. O događaju obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - potvrđeno je danas iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a KS.

Iz policije su naveli da je u toku dalji rad na dokumentovanju okolnosti ovih krivičnih djela, prenosi Faktor.


BBITuca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.