10.8.2018. 21:30
0
Na graničnom prijelazu Doljani uhapšen 34-godišnji S.A. kojeg potražuje Općinski sud u Banovićima
Pripadnici Granične policije BiH danas su na graničnom prelazu Doljani prilikom izlaska iz BiH uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali S.A. /34/, jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Banovićima zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Uhapšeni je predat službenicima Sudske policije Široki Brijeg, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Dan ranije, na graničnom prelazu Brod prilikom izlaska iz BiH uhapšen je tridesettrogodišnji državljanin BiH čiji su inicijali J.D., jer ga potražuje Opštinski sud u Sanskom Mostu zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Odžak

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.