22.8.2018. 21:05
0
Poginuo Dragomir Tomić kod Modriče
Danas poslije 14 sati na magistralnom putu M-17 u naselju Jakešnica kod Modriče dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Vozač automobila Polo, čiji su inicijali D. T. (68), iz Modriče poginuo je u sudaru s teretnim vozilom na magistralnom putu Doboj - Modriča u mjestu Jakešnica, potvrđeno je iz Policijske uprave u Doboju.

U ovom udesu povrijeđen je i vozač teretnog vozila Mercedes R. S. (35) s područja općine Modriče, saopćeno je iz policije.

Saobraćajna nesreća dogodila se u blizini "Nestro petrol" pumpe, a magistralni put Modriča – Doboj bio je zatvoren za saobraćaj zbog uviđaja.

Saobraćaj za Banju Luku i Doboj se preusmjeravao preko Vranjaka, desnom obalom rijeke Bosne. Kako smo nezvanično saznali, nastradao je Dragomir Tomić iz Modriče.

Bio je aktivan društveno-sportski radnik u Modriči, dugo godina bio je direktor Kulturno-sportskog centra u Modriči, a obavljao je važne sportske dužnosti u Odbojkaškom klubu ''Modriča''.
 
Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj naredio je da se tijelo stradaloga preveze na prosekturu dobojske bolnice, gdje će se obaviti obdukcija. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Modriča, piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.