4.9.2018. 9:51
0
Mladić iz Čelinca brutalno izboden nožem: Ne mogu da slušam pokušaj zataškavanja ovog slučaja
Mladić iz Čelinca Stefan Jovičić na Facebooku je objavio post u kojem tvrdi da ga je 4. avgusta u mjestu Stara Dubrava, općina Čelinac nožem ubo Vladimir Đajić.

Također, Jovičić u istom postu tvrdi da se ovaj slučaj zataškava od postojeće vlasti i institucija koje su korumpirane.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

- Moram da se oglasim jer ne mogu više da trpim razne priče i pokušaj zataškavanja ovog slučaja!!!

4.8.2018. oko 2:15 h ispred kafića "Centar" u Staroj Dubravi, uboden sam nožem 2 puta od strane VLADIMIRA ĐAJIĆA iz mjesta Branešci.

Jedna ubodna rana je nešto manja, dok je druga duboka 20 cm, a rez je 7 cm. Preko tri sata je trajala operacija, bilo je jako kritično, izgubio sam mnogo krvi, ali na svu sreću preživio sam i oporavljam se. Slučaj se dogodio tako što sam stajao ispred navedenog kafića sa njegovom bivšom djevojkom i razgovarao, on je izašao sa svojim drugom, koji me je pozvao da im priđem. Vladimir je izvadio nož, stavio mi nož pod vrat i rekao da hoće da me zakolje. Uspio sam ga odgurnuti, krenuo sam da bježim, ali me je u gužvi stigao i zabio mi nož 2 puta u leđa .

Ja tog momka uopšte NE POZNAJEM.

Slučaj je od samog početka zataškan i nigdje nije objavljeno šta se desilo!!!

Vladimir Đajić je proveo SAMO nekoliko sati u pritvoru, a ne najmanje 24 h, koliko treba po zakonu. Jasno je da je neko naredio da se on pusti i da Centar javne bezbijednosti ne objavi šta se desilo u protekla 24 časa.

 
Neko je odmah došao u bolnicu da traži moju odjeću, a posebno majicu koja je probodena nožem, ako ste mislili da uništite dokaze, neće vam to uspjeti.


Iz Kliničkog centra mi ne daju detaljnu medicinsku dokumentaciju u kojoj treba da piše sve detaljno o ranama. Dobio sam samo otpusnu listu u kojoj ne piše ništa konkretno.

Doktor Zoran Aničić, koji me je operisao, rekao je da ja to treba da dobijem kao pacijent i da imam pravo na to. Onda sam pisao zahtjev na Paprikovcu da mi daju kompletnu dokumentaciju sa hirurgije, međutim, poslali su istu otpusnu listu, naravno sa pečatom i potpisom Vlade Đajića. JASNO JE KO ŠTITI OVOG MOMKA !!!!

Prozivam:

Direktora Kliničkog centra Vladu Đajića (rođaka ovog momka)

Načelnika hirurgije Zorana Aleksića - koji NE SMIJE bez dozvole generalnog direktora da mi da moje dokumente

I sve one koji sa strane pomažu zataškavanje slučaja, prepoznat će se sami.

Neću dozvoliti da se slučaj zataška, moja porodica ne želi nikakav kontakt i razgovor sa porodicom Đajić, jer mi sa njima nemamo o čemu da pričamo !!!!!!!!

Pitam se samo, šta bi bilo da sam umro, sve bi zataškali kao i slučaj Dragičević. Iskrena podrška Davoru Dragičeviću !!

Moj slučaj je jasan, nanošenje teške tjelesne povrede, čak i pokušaj ubistva. Neću dozvoliti da namjestite da je ovo bila samo ogrebotina!!!!

Svi oni koji imaju bar malo zdravog razuma, shvatit će o čemu ja pišem - napisao je Jovičić.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.