12.9.2018. 10:56
8
Buba Corelli nije konzumirao drogu
Sve što je jučer u Kantonalnom sudu u Sarajevu kazala svjedok Tužilaštva, M. S. iz Vogošće, išlo je u prilog muzičaru Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Corelli, optuženom da je kao član grupe učestvovao u kupoprodaji droge

Na jučerašnjem ročištu Šemsi i Murisu Osmiću, Almiru Bozaliji i Amaru Hodžiću, koji još nisu sklopili sporazume o priznanju krivnje sa Tužilaštvom, pojavila se samo svjedokinja M. S., dok ostali nisu ni preuzeli pozive. M. S. je ispričala da ne zna kada je upoznala Bubu Corelija te ju je tužiteljica Šejla Herceglija podsjetila da je to bilo 2014. godine prilikom proslave Nove godine u vikendici mladića koji se družio s njenom drugaricom, piše Oslobođenje.

Potom je M. S. ispričala da je nastavila druženje s optuženim pjevačem u Vogošći u kafiću pored studija koji je Hodžić držao skupa sa Jasminom Fazlićem.

Svjedokinja se nije mogla sjetiti svoje izjave koju je dala u FUP-u, kada je izjavila da su tokom jednog susreta u junu 2015. u kafiću Bubi Corelliju prišli konobar Mirza Alagić i jedna djevojka, kazavši mu da su nabavili nešto. Ona je tokom saslušanja u FUP-u kazala da je znala da se radi o džointu, te da je Corelli izašao s njima i zapalio džoint. Jučer se ovoga nije mogla sjetiti.

Dodala je da pred njom Amar Hodžić “nikad čak nije ni alkohol pio jer to nije dobro za nju” i da nikad nije vidjela da konzumira drogu. Suđenje se nastavlja 3. oktobra, piše Fokus.

 


8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.