15.9.2018. 13:39
0
Sin isjekao majku na komade: Dođite po mene!
FOTO: avaz
Monstruozno ubistvo, kakvo ne pamte ni najstariji mještani, desilo se u Bosanskoj Krupi.

Mlađi muškarac B. S. (1985.) ubio je svoju majku te je, za sada nepoznatim predmetima, isjekao njeno tijelo na komade i zakopao ih na više različitih lokacija.

Istražitelji rade na iskopavanju dijelova tijela nesretne žene.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac.

Kako saznajemo, sin je uhapšen te je policajcima pokazao gdje je zakopao dijelove tijela.

Kako je našem novinaru potvrđeno iz više različitih policijskih izvora, osumnjičeni za monstruozno ubistvo predao se sinoć oko 20 sati policajcima iz Sarajeva. 

Kako otkriva jedan od naših izvora, on se Škodom Octaviom dovezao u Sarajevo te je na području općine Centar mobitelom pozvao policiju i kazao: "Ja sam iz Krajine, ubio sam majku. Dođite po mene."

Nakon toga, na prijavljenu lokaciju upućeno je više policijskih patrola koje su s velikim oprezom pristupile ubici i uhapsile ga. 

Tokom noći transportiran je u Bosansku Krupu, gdje je predat tamnošnjoj policiji, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.