15.9.2018. 14:32
4
Izrešetan prijatelj Kristijana Golubovića: Sačekali ga ispred diskoteke
Negotinac M.S. izrešetan je ispred kluba "Vavilon" u Stokholmu, a ljekari trenutno vode bitku za njegov život.
Beogradski mediji objavili su da je on prijatelj Kristijana Golubovića a švedski mediji javljaju da je sa prijateljem došao u pomenuti klub. Oko ponoći je izašao i krenuo ka svom automobilu, kada ga je presreo auto u pokretu iz koga je osuta rafalna paljba.

Nezvanično, napadači su ispalili najmanje deset metaka iz automatskog oružja u M.S,  a onda pobjegli sa lica mjesta.

Hitna pomoć je brzo stigla, a Negotinac je prebačen helikopterom u bolnicu gdje se ljekari bore za njegov život.

Inače, M.S. je poznat policiji u inostranstvu i već je osuđivan.

Beogradski mediji spekulišu da je M.S. u Švedsku doputovao da bi naplatio dug od 100.000 eura od izvjesnog turskog državljanina.

Mediji prenose da je M.S. i 2016. ranjen u Dizeldorfu u gotovo identičnoj pucnjavi. Tada se sa prijateljem nalazio u kolima, a prošao je sa lakšim povredama, piše Kurir.
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.