19.9.2018. 14:08
0
Preminuo Meho Voloder mjesec nakon što ga je teško pretukao bivši kikbokser
Fafulić, koji se nalazi u pritvoru, više je puta nesretnog Volodera udario zatvorenom šakom u predjelu glave, brade i vrata

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“ Mostar jutros je bitku za život izgubio Meho Voloder, mještanin prigradskog naselja Opine, kojeg je 7. avgusta na Bišću Polju pretukao Jasmin Fafulić zvani Jale iz Zenice, navodno, bivši kikbokser. 

Fafulić, koji se nalazi u pritvoru, više je puta nesretnog Volodera udario zatvorenom šakom u predjelu glave, brade i vrata s namjerom da ga ozlijedi, svjestan, kako je rečeno iz Tužilaštva HNK, da na taj način može dovesti u opasnost život oštećenog.

Voloder je zadobio višestruke frakture lobanje, otoka i nagnječenja mozga, unutrašnje krvarenje u predjelu glave, usljed čega je pao u stanje moždane kome.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.