24.9.2018. 19:45
0
Vozilo Hitne pomoći sletilo sa ceste, jedna osoba povrijeđena u udesu
Na magistralnom putu Šuica - Tomislavgrad u ponedjeljak oko 14 sati došlo je do prometne nezgode u kojoj je vozilo Doma zdravlja iz Širokog Brijega po povratku iz Fojnice skliznulo s ceste te se prevrnulo na bok.

Kako je za Fenu kazao glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak, vozilom marke VW, registarskih oznaka 875-M-542 hitne medicinske pomoći Doma zdravlja iz Širokog Brijega u datom trenutku upravljao je 57-godišnji M. G. koji je zadobio lakše ozljede, dok je na vozilu pričinjena veća materijalna šteta.

Kao uzrok prometne nezgode Vrdoljak je istaknuo loše vremenske prilike, prvu kišu te sklizak kolovoz koji je posebno izražen na toj dionici od Tomislavgrada do Šujice.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.