27.9.2018. 20:27
0
Željko Karan rekao da je David Dragičević koristio LSD, marihuanu i alkohol, kasnije se ispostavilo da je to bila laž!
MUP RS podigao je krivičnu prijavu protiv patologa Željka Karana, koji je vršio obdukciju tijela stradalog mladića Davida Dragičevića, zbog zloupotrebe položaja.

Prijava protiv patologa Željka Karana stigla je u Okružno tužilaštvo Banjaluka, te je proslijeđena na postupanje posebnom odjeljenju Republičkog javnog tužilaštva.

Karan je prijavljen zbog toksikološkog nalaza u kojem je navedeno da u krvi ubijenog Davida Dragičevića ima toksina, dok je kasnije utvrđeno da to nije tačno.

Prema navedenom toksikološkom nalazu, utvrđeno je da je stradali mladić David Dragičević koristio LSD, marihuanu i alkohol što se kasnije ispostavilo netačnim.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.