1.10.2018. 13:23
0
Napadnute kćerke Amera Jerlagića: Ovaj nemili događaj nije zastrašio Asju i Nejru
FOTO: Source.ba / Arhiva
U subotu su napadnute kćerke Amera Jerlagića, predsjednika Stranke za BiH, koje su učestvovale u kampanji dijeljenja predizbornog materijala svog oca i kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva.

Naime, napadnute su njegove kćerke Asja i Nejra kojima je oštećen i automobil u kojem su dovezle propagandni materijal.

"Da je predizborna kampanja blago rečeno nekorektna, poznato je svim učesnicima u ovim izborima. Međutim, uz nekorektnost pojavljuju se i drugi oblici bojkotiranja pojedinih kampanja – od cijepanja i šaranja plakata protivnika do fizičkog zastrašivanje volontera pojedinih stranaka", saopćeno je iz Stranke za BiH.

"Ovaj nemili događaj ne bi bio ništa neobičan za ovu kampanju da nije riječ o kćerkama jednog od kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Amera Jerlagića, koje su ciljano izabrane za zastrašivanje , jedine od više od 1.000 volontera Stranke za BiH koji se nalaze na području Kantona Sarajevo. Ipak, ovaj nemili događaj nije zastrašio Asju i Nejru, kao ni ratni vihor nadkapetana Armije BiH Amera Jerlagića, koje su subotu u potpunosti iskoristile da daju svoj doprinos kampanji Stranke za Bosnu I Hercegovinu kao i kampanji svoga oca", stoji u saopćenju SBiH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.