7.10.2018. 14:17
0
Državljanin BiH preminuo nakon nesreće s teretnjakom u Puli
Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Mutilskoj ulici u Puli, u pulskoj Općoj bolnici u nedjelju ujutro preminuo je 28. godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, s privremenim boravkom u Hrvatskoj, izvijestila je istarska policija.

Prometna nesreća dogodila se kad je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevu stranu kolnika i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo. Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo i zadnjim djelom je udarilo u zid kuće.

Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo, prenosi Hina. 

Još uvijek se utvrđuju uzroci nesreće, odnosno kako je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, premda postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik.


(FENA / Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.