11.10.2018. 10:26
3
Uhapšen Banjalučanin Zvjezdan Arsenić, 24-godišnjak iz koji je glumio u spotu Selme Bajrami
Zvjezdan Arsenić (24) iz Banjaluke uhapšen je na graničnom prelazu Gradiška, jer ga potražuje Osnovni sud Banjaluka zbog teških tjelesnih povreda.

Iz Granične policije BiH, navodeći inicijale uhapšenog, saopštili su da je on kontrolisan prilikom ulaska u BiH i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Potjernica je za njim raspisana zbog pravosnažne presude od dva mjeseca zatvora, zbog tuče ispred jednog noćnog kluba u Banjaluci.

On je u žižu javnosti dospio nakon što se pojavio kao partner pjevačice Selme Bajrami u spotu za njenu novu pjesmu “Rizik”.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.