24.10.2018. 14:56
0
Naređeni obdukcija tijela Emira Zekovića i toksikološka analiza tkiva
Tužilaštvo u Sarajevu naredilo je da se obavi obdukcija tijela Emira Zekovića Zeke iz Starog Grada, koji je pronađen mrtav u utorak prije podne u kamp-prikolici na privatnom parkingu Sulje Planje, zvanog Domac, u Ulici Sutjeska u Sarajevu.

Pored obdukcije planirano je da se obave toksikološka i patohistološka analiza tkiva kako bi se utvrdilo šta je Zeković konzumirao prije nego je umro. U skladu s rezultatima obdukcije postupajući tužilac će poduzeti neophodne poteze, pojasnili su iz Tužilaštva. Ova analiza koja, kako saznajemo, traje mjesec, bit će obavljena u laboratorijama u medicinskim ustanovama na Ilidži i u bolnici Koševo.

Podsjetimo, stanari Ulice Sutjeska za Oslobođenje su pričali da je Zekoviću, navodno, stavljen opijat subotex (zamjena za metadon) u alkohol kako bi zaspao, te kako bi mu bio oduzet pištolj koji je nosio sa sobom, piše Oslobođenje.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.