11.11.2018. 13:44
0
Nesreća kod Mostara: Peugeot sletio s ceste i probio zaštitnu ogradu
U naselju Rodoč kod Mostara u subotu se desila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao jedan automobil. Do nesreće je došlo kada je automobil Peugeot 307 sletio s ceste te preletio zidić kojim je ograđen privatni posjed, a potom probio i zaštitnu ogradu.

Prema tragovima s mjesta nesreće, vidjelo se kako je vozilo naglo skrenulo u desnu stranu, a kretao se iz smjera grada prema jugu. Na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta. 

Zbog dojave da je nakon nesreće počelo dimiti iz automobila, na mjesto događaja upućeni su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, tim Hitne pomoći i policija.  

Povrijeđenih, na svu sreću, u ovoj nesreći nije bilo, saopćeno nam je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.