14.12.2018. 22:34
0
Nakon trodnevne potrage uhapšen Radomir Tomić osumnjičen za razbojništvo
U mjestu Gornja Lupljanica kod Dervente, danas je uhapšen Radomir Tomić zvani Džaja (1969.) s područja općine Stanari, za koje postoji osnov sumnje da je 11.decembra u Banjoj Luci, izvršilo krivična djela razbojništvo i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Nakon što je uočen, policijska potjera za Tomićem je trajala u dužini od oko pet kilometara, a slobode su ga lišili pripadnici Jedinice za podršku Policijske uprave Doboj i Policijske stanice Derventa.

Postoji osnov sumnje da je, tokom današnjeg  dana, i u mjestu Gornja Lupljanica, izvršio provalu u porodičnu kuću, odakle je otuđilo novac u iznosu od 500 KM. Sav otuđeni novac je pronađen i bit će vraćen oštećenom vlasniku, navode iz policije.

Zamjenik načelnika PU Doboj Nenad Stevanović zahvalio je na saradnji svim građanima, koji su, kako je navedeno, vrlo savjesno prijavljivali svako uočavanje nepoznatih i sumnjivih osoba u njihovim mjestima stanovanja.

(FENA/Amila Alijagić)

Hapsenje
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.