15.12.2018. 10:21
0
Strašna nesreća na magistralnom putu Gacko - Nevesinje: Poginule dvije osobe u prevrtanju autobusa
Autobus autoprijevoznika "Globtur" prevrnuo se jutros u mjestu Vrtič na magistralnom putu između Nevesinja i Gacka, potvrđeno je iz Policijske stanice Nevesinje.

Više vozila Hitne pomoći iz Nevesinja upućeno je ka mjestu saobraćajne nesreće.

Autobus "Globtura" saobraćao je na relaciji Beograd - Mostar, a, prema nezvaničnim informacijama, u vozilu je bilo dvadesetak putnika.

Dvije osobe su smrtno stradale, a više ih je ozlijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 7.55 sati dogodila na magistralnom putu M-6/1 u mjestu Vrtič, između Nevesinja i Gacka, potvrđeno je iz Policijske uprave Trebinje

Kako piše Top portal jedan od putnika je poslije nesreće ispričao da je autobus naišao na poledicu. 

"Ponio nas je led. Užas je bio. Vjerovatno ima svašta. U autobusu je bilo dvadesetak putnika", rekao je.

 

 

(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.