1.1.2019. 14:28
0
Tragičan završetak 2018. u ZDK: Poginule tri osobe, među njima supružnici
Nakon dvije saobraćajne nesreće sa tri smrtna ishoda u predvečerje Nove godine, u kojima su živote izgubili pješaci, na području Zeničko-dobojskog kantona nakon ponoći bilo je relativno mirno.

Kako je izjavio dežurni operativni MUP-a ZDK, prvog dana Nove godine zabilježena je samo jedna saobraćajna nesreća, u zeničkom naselju Crkvice, ali u kojoj je pričinjena samo materijalna šteta na automobilima. 

"Osim te jedne saobraćajne nesreće, poslije ponoći zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zavidovićima te još pet krivičnih djela teške krađe. Uglavnom se radilo o provalama u stanove i kuće", ističe dežurni operativni MUP-a ZDK. 

Poznat je i identitet poginulih pješaka u dvije saobraćajne nesreće na području ZDK-a, koje su se desile u zadnjih sedam sati 2018. godine. 

Tako su u Klopču kod Zenice, u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 19.25 sati, smrtno stradali supružnici S. H. (rođen 1944.) i E. H. (rođena 1947.), dok je u Visokom život izgubio M. L. (1940).

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.