6.2.2019. 14:59
0
Pogledajte krađu mobitela u Velikoj Kladuši
Novo razbojništvo zabilježeno je u Velikoj Kladuši, pri čemu je ukradeno više mobitela veće novčane vrijednosti.

Na Facebook stranici "PC Marketa" objavljen je video sa sigurnosne kamere u ovoj radnji, kojoj je primarna djelatnost servis i prodaja računara i ostale informatičke opreme.

Između ostalog, u ponudi imaju i mobitele, a sinoć u 22.37 sati je iz radnje ukradeno 16 mobitela u vrijednosti od oko 5.500 KM.

Na snimku se jasno vide dvije za sada nepoznate osobe koje kradu mobitele iz ove radnje. U opisu videa stoji da se radi o migrantima, a više detalja bit će poznato nakon zvanične istrage, prenosi avaz.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.