7.2.2019. 9:53
0
Detalji nesreće u Sarajevu: Sudarila se dva auta u Dalmatinskoj ulici, a onda jedno vozilo udarilo pješakinju na trotoaru
U saobraćajnoj nesreći u Sarajevu povrijeđena je pješakinja.

Naime, nesreća se dogodila rano jutros u Dalmatinskoj ulici. Nesreća se dogodila u 8.15 sati. Došlo je do sudara dva automobila, a onda je jedno od vozila izletilo sa ceste, te na trotoaru udarilo pješakinju.

U nesreći su učestvovala dva automobila marke Audi i Opel. Automobil koji je izletio sa ceste je udario ženu, koja je potom pala preko podzida.

Povrijeđena osoba prevezena je na KCUS, te nema informacija o kakvom se stepenu povreda radi. Više informacija će biti poznato nešto kasnije.

Podsjećanja radi, na ovoj raskrsnici nisu rijetke nesreće zbog neprilagođene vožnje i nepoznavanja osnovnih elementarnih stvari koji se tiču prava prednosti u saobraćaju i ponašanju na raskrsnici.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.