7.2.2019. 14:12
0
Od posljedica povreda koje je zadobila u udesu: Preminula 15-godišnjakinja iz Sanskog Mosta
Jutros je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću od posljedica povreda koje je zadobila u udesu preminula 15-godišnja djevojčica Emina Pehadžić iz Sanskog Mosta.

Podsjećamo, Emina je u ponedjeljak, 4. februara, zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini sela Kamičak, a u kojoj je smrtno stradao Abdulrahman Sabri (22) iz naselja Velečevo, nadomak Ključa.

Sabri je upravljao Fiat Puntom, koji se sudario s vozilom Seat Ibica, kojim je upravljao 58-godišnji muškarac iz Sanskog Mosta, koji je, također, zadobio povrede u ovom sudaru.

Sabri je preminuo na licu mjesta, dok su povrijeđeni muškarac i 15-godišnja djevojčica prevezeni u Opću bolnicu u Sanskom Mostu.

Nakon ustanovljenih teških povreda, djevojčica je transportirana u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, a danas je saopćeno iz bolnice da je ova učenica osmog razreda preminula, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.