9.2.2019. 8:34
0
Ljekari joj nisu uspjeli spasiti život nakon teške nesreće: Nakon fudbalera preminula i djevojčica Emina Pehadžić
FOTO: Source.ba / Arhiva
Od težine povreda zadobivenih u ponedjeljak u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Sanski Most - Ključ u blizini sela Krasulje, prekjučer je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću preminula Emina Pehadžić (15) iz Sanskog Mosta. Djevojčica je pohađala osmi razred Osnovne škole “Peti oktobar”, prenosi Dnevni Avaz.

Iz bihaćke bolnice naveli su kako su svi napori ljekara da joj spase život bili neuspješni i pored nekoliko operacija kojima je bila podvrgnuta te da su uzrok njene smrti teške povrede unutrašnjih organa, praćene krvarenjem.

Na mjestu nesreće poginuo je Abdelrahman Sabri (21), fudbaler iz Egipta, u čijem je vozilu bila nesretna maloljetnica, a povrijeđen je i 58-godišnji muškarac, prenosi Avaz.

Do nesreće je došlo nakon što je Fiat Punto, u kojem su se nalazili mladić i maloljetnica, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju puta, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim automobilom, koji mu je dolazio ususret.

Sabri je bivši igrač Nogometnog kluba Ključ, jer je imao amaterski ugovor, koji mu je istekao 1. jula 2018. godine. Nastradali Sabri živio je u Velčevu kod Ključa, odakle je porijeklom njegova majka, prenosi Avaz.

U Nogometnom klubu Podgrmeč iz Sanskog Mosta naveli su kako im se nastradali, koji je imao i bh. državljanstvo, javio sa željom da trenira i da su planirali da provjere njegove fudbalske kvalitete i eventualno ga uvrste u roster.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.