9.2.2019. 8:38
0
Gačić odmah iz puške zapucao prema Sultaniću, a onda ga poslije izmasakrirao nožem
Potraga za trostrukim ubicom Edinom Gačićem, koji je u ponedjeljak ujutro u Podorašcu kod Konjica brutalno ubio Sauda Sultanića, i jučer je trajala, a Konjičani i dalje strahuju zbog ovog čovjeka, prenosi Dnevni Avaz.

Naime, jučer se pojavila informacija da ubica navodno ima listu ljudi koje namjerava ubiti, ali tu informaciju niko nije potvrdio.

Prema pisanju Avaza, snimke s videonadzora trgovine u kojoj je Sultanić ubijen, a koje je izuzelo Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona, istražitelji pomno analiziraju.

- Gačić je hladnokrvno ušao u prodavnicu i odmah s vrata zapucao iz automatske puške u Sultanića. Kada je žrtva pala na pod, Gačić je uzeo nož s police koji inače služi za rezanje hljeba i više puta ga udario u grudi. Na kraju je ustao i velikom snagom ga udario nogom u glavu - ispričao je izvor za Dnevni Avaz.

Gačić je navodno imao veću sumu novca koji mu je ostao od prodaje imovine u Banjoj Luci, a u Konjicu je, kako je pričao, želio pokrenuti vlastiti biznis. Taj podatak poklapa se s njegovim ranijim objavama na Facebooku, gdje se pojavljuje i pod profilom izvjesnog Abu Enesa bin Muharema, u kojima je nudio turističke usluge za turiste u svojoj kući i kamp-prikolici u selu Brđani, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.