12.2.2019. 11:12
0
Poginuo mladić u saobraćajnoj nesreći u Bileći
Devetnaestogodišnji mladić iz Bileće čiji su inicijali F. M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Bileći.

Iz Policijske uprave Trebinje potvrđeno je da se nesreća dogodila oko ponoći u centru Bileće, kada je mladić automobilom Ford Focus udario u ogradu pored puta, zatim u stub javne rasvjete i semafor. 

- Vozač je od zadobijenih povreda preminuo, dok je suvozač zadobio tjelesne povrede, nakon čega je hospitaliziran - navodi se u saopćenju PU Trebinje. 

Istakli su kako su policijski službenici Policijske stanice Bileća izvršili uviđaj saobraćajne nesreće, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, piše  Avaz. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.