12.2.2019. 15:39
0
Napio se, pa onda pucao u djevojku za šankom u kafiću "Scorpion": 28-godišnjem policajcu određen jednomjesečni pritvor
Na prijedlog Županijskog tužiteljstva, Županijski sud u Livnu u utorak je osumnjičenom 28-godišnjem S.S iz Drvara odredio mjeru pritvora u trajanju od mjesec dana radi kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Kako su prenijeli iz Županijskog tužiteljstva, osumnjičeni se tereti da je 9. veljače ove godine u jutarnjim satima, kao policajac PP Drvar, nakon završetka noćne smjene, došao u Ugostiteljski objekt "Scorpion", koji se nalazi u Drvaru, te stojeći za šankom i konzumirajući alkoholna pića u jednom trenutku uzeo službeni pištolj svog kolege, koji se nalazio s njim u društvu, te iz njega ispalio jedan hitac prema djelatnici, 25-godišnjoj A.G. iz Drvara, koja se nalazila unutar šanka i nanio joj prostrijelnu ranu prsišta.

Zbog težine ozljeda, A.G. je vozilom hitne pomoći prebačena u Županijsku bolnicu dr. Fra Mihovil Sučić u Livnu, a nakon toga i u Klinički bolnički centar Split. 

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije i PU Drvar, uz prisustvo i pod nadzorom županijskog tužitelja. 

Nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog, postupajući županijski tužitelj podnio je 11. veljače  Županijskom sudu u Livnu prijedlog za određivanje mjere pritvora.

Nakon održanog ročišta, povodom odlučivanja po prijedlogu za određivanje pritvora, postupajući sudac Županijskog suda u Livnu donio je rješenje kojim se osumnjičenom određuje mjera pritvora u trajanju od mjesec dana.

Istraga u kaznenom predmetu protiv osumnjičenog je u tijeku.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.